Σμήνος μελισσών κατά παραστρατιωτικών δυνάμεων στην Ινδία

Στο πλευρό τους είχαν οι Μαοϊκοί αντάρτες της Ινδίας ένα σμήνος μελισσών που επιτέθηκε σε 19 στρατιώτες παραστρατιωτικών στρατευμάτων, όταν βρέθηκαν σε επιχείρηση εναντίον τους στο κρατίδιο Chhattisgarh.

Τα στρατεύματα καθάριζαν ναρκοπέδια στα δάση της περιοχής Narayanpur όταν δέχθηκαν την επίθεση μελισσών. Τέσσερις από τους στρατιώτες, μάλιστα, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, με πολλαπλά τσιμπήματα στο πρόσωπο και τα χέρια. Οι άνδρες εισήχθησαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης ανέφεραν ότι μια καταιγίδα που έπληξε την περιοχή ήταν η αιτία να χτυπηθεί μια κυψέλη μελισσών, όταν η παραστρατιωτικοί χτένιζαν το δάσος για νάρκες.

Οι Μαοϊκοί αντάρτες αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ιθαγενών φυλών και των φτωχών αγροτών, οι οποίοι έχουν παραμεληθεί από τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες και δρουν στο 1/3 των περιοχών της Ινδίας. Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει εκστρατεύσει χιλιάδες στρατιώτες και παραστρατιωτικούς για να πολεμήσει τους αντάρτες, που αποτελούν ένα από τα πιο ενοχλητικά εσωτερικά προβλήματα της χώρας.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.