Πρόταση της ΠΑΣΕΓΕΣ για συμμετοχή σε πρόγραμμα μελισσοκομικού τομέα

Η ΠΑΣΕΓΕΣ στα πλαίσια της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προτάσεων για ένταξη σε πρόγραμμα τεχνικής υποστήριξης του μελισσοκομικού τομέα/παραγωγών /μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Τουρκία, επιθυμεί τη συμμετοχή σε πρόταση έργου με τίτλο «IPA-technical assistance for the operation of «My bee, my honey, my honeycomb».

Σκοπός του έργου είναι να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του μελισσοκομικού τομέα στην Τουρκία.

Στις δραστηριότητες του προγράμματος περιλαμβάνονται:

α) Η παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης επιχειρηματικότητας.

β) Η βελτίωση – ανάπτυξη της δομής επιχειρήσεων και οργανισμών που δρουν τον τομέα, μέσω της προετοιμασίας επιχειρηματικών σχεδίων και στρατηγικών, σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, δημιουργίας και λειτουργίας συστημάτων και κέντρου ποιοτικού ελέγχου και πιστοποίησης ποιότητας.

Η ΠΑΣΕΓΕΣ καλείται να συντονίσει και να πραγματοποιήσει μέσω εμπειρογνωμόνων τα εκπαιδευτικά σεμινάρια μελισσοκόμων που θα πραγματοποιηθούν στην Τουρκία.

Η αξιόλογη εμπειρία που διαθέτει το Μελισσοκομικό Κέντρο της ΠΑΣΕΓΕΣ στον τομέα της μελισσοκομίας και στην εκπόνηση προγραμμάτων στον τομέα αυτό θα συμβάλλει στην επιτυχή υλοποίηση και ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα είναι 100% επιδοτούμενο και δεν απαιτείται καμία δαπάνη από την ΠΑΣΕΓΕΣ.

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.