Η «Μυθική Πελοπόννησος» στην πλατεία Κλαυθμώνος

Το τετραήμερο από 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2013 διοργανώνεται στην Αθήνα, Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού με τίτλο «Μυθική Πελοπόννησος».

Η έκθεση, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία Κλαυθμώνος, σε συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Παραγωγοί από ολόκληρη την Πελοπόννησο θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα αγοράσουν σε προνομιακές τιμές.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:30 από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανασίου Τσαυτάρη και της Υπουργού Τουρισμού κας. Όλγας Κεφαλογιάννη.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της έκθεσης, περιλαμβάνονται cooking show με παραδοσιακή μαγειρική της Πελοποννήσου, αλλά και παρασκευή ζυμαρικών. Επίσης στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει παρουσίαση του Πελοποννησιακού πρωινού, αλλά και άλλων προϊόντων της περιφέρειας Πελοποννήσου. Παράλληλα, θα συμμετάσχουν αντιπροσωπευτικά χορευτικά συγκροτήματα των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου, ενώ θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά, παραδοσιακής μουσικής ανοιχτή στο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2713/601141, 2713/6011051 και 6946/748010 (αρμόδιος κ. Βαρελάς Σωτήρης).

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.