«Ελλάδος Γεύσεις» στο Μετρό Συντάγματος

Με δεδομένη την απόλυτη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη έκθεση ελληνικών τροφίμων με τον τίτλο «Αγροtierra 2013», η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ συνεχίζει να κινείται δυναμικά, στηρίζοντας πράξεις εξωστρέφειας, μέσω μιας νέας έκθεσης με τον τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις».

Η νέα έκθεση θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 16η έως και την Τετάρτη 18η Δεκεμβρίου 2013, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, τον ιδανικότερο τρόπο με πάνω από 120.000 άτομα προσέλευση την ημέρα.

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου και η ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών κάτι το οποίο θα αποτελέσει και το κλειδί των ελληνικών εξαγωγών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα – υπηρεσίες μέσω των εκδηλώσεων των επιχειρήσεων, καθώς επίσης και των εκδηλώσεων Φορέων και Αρχών που συμμετέχουν και στηρίζουν την Έκθεση.

Με αφορμή την διοργάνωση της έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Γιώργος Ανέστης δήλωσε: «Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και η προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.