«Ελλάδος Γεύσεις» στη Θεσσαλονίκη και με τη συμμετοχή της ΟΜΣΕ

Με παρακαταθήκη τις προηγούμενες, κατά γενική ομολογία επιτυχημένες εκθέσεις με τίτλο «Ελλάδος Γεύσεις» που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, η ΠΑΣΕΓΕΣ σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPOA.E. αποφάσισε να υλοποιήσει δυναμική την επόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το διάστημα από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση έχει ως στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και την καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Το μήνυμα τη έκθεσης είναι: «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας».

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων (γευσιγνωσίες, ειδικές τιμές κ.λπ.) των επιχειρήσεων.

Η ΟΜΣΕ στηρίζοντας τόσο το θεσμό της ΔΕΘ όσο και το μελισσοκομικό κλάδο, σε συνεργασία με την ΠΑΣΕΓΕΣ, θα συμμετέχει στο Περίπτερο 2 με δικό της περίπτερο (θέση 8) για να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα ελληνικά μελισσοκομικά προϊόντα και τα

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αλέξανδρος Μπίκας τηλ.6945930499
Υπεύθυνος Συμμετοχών: Σοφοκλής Μποτονάκης τηλ.6909909500

Σχολιάστε το άρθρο