Εκλογές της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας

Η Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας διενεργεί εκλογές για Δ.Σ. το προσεχές διάστημα. Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες,

Σας ανακοινώνουμε ότι αποφασίστηκε η διενέργεια των εκλογών για Δ.Σ. της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Μελισσοκομίας – Σηροτροφίας.

Για τον σκοπό αυτό σας προσκαλούμε να δηλώσετε την πρόθεσή σας για συμμετοχή στο ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα καταρτισθεί, έως τις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα, συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα και στέλνοντάς της με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή fax, στις διευθύνσεις ή φαξ των υπεύθυνων, όπως αναγράφονται παρακάτω.

Το καταρτισθέν ψηφοδέλτιο θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά στα μέλη που δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Οι εκλογές θα γίνουν ταχυδρομικά κατά το διάστημα 4-8 Μαρτίου. Τα ψηφοδέλτια θα αποσταλούν στη Δ/νση «Μελισσοκομική Επιθεώρηση», Μεσημέρι, ΤΚ 57500, Επανομή, Θεσσαλονίκη.

Υπεύθυνοι για την διεξαγωγή των εκλογών και τη συγκέντρωση των ψηφοδελτίων είναι οι:

Λιόλος Βασίλης: 2310-472983, vasilisliolios@yahoo.gr

Καραζαφείρης Μανώλης: τηλ: 2310472983, mkarazaf@agro.auth.gr, fax: 2310471939

Ελπίζουμε σε μία κατά το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή στις εκλογές, ώστε η Επιστημονική Εταιρεία να συνεχίσει να είναι ρυθμιστικός παράγοντας της Μελισσοκομίας της χώρας.

Σας εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις προς την Εταιρεία για το έτος 2012.

Παρακαλείσθε μετά την κατάθεση της ετήσιας συνδρομής στο λογαριασμό της Εταιρείας, να αποστέλλετε – ταχυδρομικώς ή με Fax – , την απόδειξη κατάθεσης.

Ευχαριστούμε

Για δηλώσεις συμμετοχής στο ενιαίο ψηφοδέλτιο βρείτε το έντυπο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας http://www.hssas.gr/index.php?act=viewProd&productId=59

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.