Ακτινογραφία Μελισσοκομίας από το ASTRA TV

Τη μελισσοκομία από ακτινογραφία θα περάσει σήμερα (20-3-2012) η εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και εκδότης της «Αγροτικής έκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Στις σημερινές συνθήκες με τους υψηλούς δείκτες ανεργίας, που πλήττει κυρίως τους νέους και τις μεγάλες ανάγκες των νοικοκυριών, για αναζήτηση συμπληρωματικού εισοδήματος, παρατηρείται μεγάλη ζήτηση ενασχόλησης με τη μελισσοκομία, έναν κλάδο που δεν απαιτείται να διαθέτει κάποιος ιδιόκτητη γη (σε σχέση πάντα με τους άλλους κλάδους).

Υπό την έννοια αυτή, η εκπομπή θα προσπαθήσει να δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις, στις απορίες που έχουν σε όσους σκέπτονται να ασχοληθούν με τον κλάδο, παρουσιάζοντας την υπάρχουσα κατάσταση, την προοπτική, τα οφέλη, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα προβλήματα του χώρου. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι:

Από το studio της Λάρισας

– Αλέξανδρος Μεσημέρης Τεχνολόγος Γεωπονίας στη Δ/νση Οικονομίας & Κτηνιατρικής, Π.Ε. Λάρισας- Υπεύθυνος κλάδου Μελισσοκομίας- Μελισσοκόμος

– Βαγγέλης Καλαντζής, Μελισσοκόμος, Παραγωγός Βασιλικού πολτού και αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Βασιλικού Πολτού

– Γιώργος Σαμαράς, γεωπόνος Μελισσοκομικού Κέντρου Βόλου

 

Από το studio του Βόλου

– Βασίλης Ντούρας, πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος

– Κατερίνα Καρατάσου, κτηνίατρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.