Βασική εκπαίδευση στη μελισσοκομία για αρχάριους από το ΓΠΑ

GPAΣτις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΓΠΑ) θα πραγματοποιηθούν δύο ταχύρρυθμες εκπαιδεύσεις (βασική εκπαίδευση στη μελισσοκομία) οι οποίες περιλαμβάνουν όλη τη βασική θεωρητική πληροφόρηση και την πρακτική στο μελισσοκομείο του Εργαστηρίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Πρώτη εκπαίδευση:

• Σάββατο       20 Σεπτεμβρίου (2014), ώρες 09.00 έως 15.00

• Κυριακή       21 Σεπτεμβρίου (2014), ώρες 10.00 έως 16.00

• Σάββατο       27 Σεπτεμβρίου (2014), ώρες 09.00 έως 15.00

• Κυριακή     28 Σεπτεμβρίου (2014), ώρες 10.00 έως 16.00

Δεύτερη εκπαίδευση:

• Σάββατο       4 Οκτωβρίου (2014), ώρες 09.00 έως 15.00

• Κυριακή       5 Οκτωβρίου (2014), ώρες 10.00 έως 16.00

• Σάββατο       11 Οκτωβρίου (2014), ώρες 09.00 έως 15.00

• Κυριακή       12 Οκτωβρίου (2014), ώρες 10.00 έως 16.00

Το κόστος ανά εκπαίδευση είναι 120 ευρώ το άτομο και θα περιλαμβάνει εκτός από το εκπαιδευτικό υλικό, καθημερινό ελαφρύ γεύμα, καφέδες και αναψυκτικά.

Επίσης θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πληροφ στο τηλέφ.: 210-5294562 και στο e-mail: melissa@aua.gr

Επειδή μερικοί ενώ έχουν δηλώσει για το σεμινάριο και μετά αλλάζουν γνώμη, για το λόγο αυτό για την τελική σύνταξη της λίστας για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο θα πρέπει να καταθέσετε μία προκαταβολή (50 ευρώ) στο λογαριασμό του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών-ΕΛΚΕ: Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: Αρ. Λογαρ.: 04054212339

Μετά να αποστείλετε με fax ή με το ταχυδρομείο το απόκομμα της κατάθεσής σας (γράφοντας και το τηλέφωνό σας) στη Γραμματεία του Εργαστηρίου μας ως εξής:

1)Fax: 210-3466692 ή

2)Ταχυδρομική διεύθυνση:
Εργαστήριο Σηροτροφίας και Μελισσοκομίας
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ιερά Οδός 75, 11855 ΑΘΗΝΑ
Π. Χαριζάνης

Advertisements

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Βασική εκπαίδευση στη μελισσοκομία για αρχάριους από το ΓΠΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.