Μέλι και λάδι από τον τόπο σου

Με σκοπό τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, 30 ξενοδοχειακές μονάδες στη Χαλκιδική αποφάσισαν να συνεργαστούν με παραγωγούς της περιοχής τους και να προμηθεύονται τοπικά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία και μέλι. Υπολογίζεται ότι ταυτόχρονα οι μονάδες θα μειώσουν και το κόστος παρασκευής γευμάτων κατά 15% έως 25%.

Την πρωτοβουλία για αυτή τη συνεργασία ανέλαβαν η αντιπεριφέρεια και οι ξενοδόχοι, οι οποίοι μάλιστα σκοπεύουν να καθιερώσουν το «τοπικό σύμφωνο πρωινού», που σημαίνει την προμήθεια αποκλειστικά τοπικών προϊόντων για το πρωινό γεύμα, ένα γεύμα πολύ σημαντικό για τους ξένους τουρίστες.

Advertisements

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.