Καπάκι κυψελών με ανοιγόμενη οροφή

Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε μελισσοκόμο
που θέλει να γλιτώσει χρόνο και κόπο

Καπάκι κυψελών, το οποίο εφαρμόζεται πάνω στην κυψέλη και μας δίνει την δυνατότητα ανοίγοντας την οροφή του, να εκτελούμε σε ελάχιστο χρόνο και ξεκούραστα όλες τις μελισσοκομικές εργασίες, χωρίς να χρειάζεται να το αφαιρέσουμε από την κυψέλη. Το χρησιμοποιούμε σε διεγερτικές τροφοδοσίες με σιρόπι, επιθεωρήσεις, θεραπείες, εισαγωγή – εξαγωγή κηρηθρών ακόμα και τρύγο, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο!

Το καπάκι έχει δοκιμαστεί για τουλάχιστον επτά χρόνια και ταιριάζει σε όλες τις κυψέλες και με όλα τα είδη συνδετήρων. Έχει το ίδιο πλάτος με το κλασικό καπάκι και δεν εμποδίζει στις μεταφορές. Έχει επένδυση λαμαρίνα (το ανοιγόμενο μέρος), τα μεντεσεδάκια είναι ορειχάλκινα για να αντέχουν στο χρόνο και ο συνδετήρας είναι ίνοξ. Με κόντρα πλακέ σημύδα 5-6 χιλιοστά.

Αφαιρείται από την κυψέλη μόνο όταν προσθέτουμε ή αφαιρούμε το πάτωμα και η τιμή του είναι πολύ προσιτή, ώστε μπορεί να το αποκτήσει ο κάθε μελισσοκόμος! Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.
Κερδίστε έως και 50% χρόνο εργασίας
Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Ο.Β.Ι

Κατασκευαστής: Δημάκος Δημήτριος (Μαθηματικός)
Σπάρτη – τηλ.: 2731026179, 6972802556

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.