Χανιά 7-9 Απριλίου 2010 – Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιότητας και Αυθεντικότητας του Μελιού

Υπό τη συνδιοργάνωση της Διεθνούς Επιτροπής για το Μέλι Apimondia, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης και άλλων φορέων, διοργανώνεται στη χώρα μας διεθνές συμπόσιο για τη γνησιότητα και την ποιότητα των μελισσοκομικών προϊόντων. Την ίδια αυτή περίοδο θα διεξαχθεί επίσης στον ίδιο χώρο το 2ο Παγκόσμιο Διεθνές Συμπόσιο Εντομολόγων, το οποίο θα είναι η συνέχεια του 1ου Συμποσίου που πραγματοποιήθηκε στο Tzarevo της Βου-λγαρίας τον Αύγουστο του 2008, όπου θα συζητήσουν και θα παρουσιαστούν εργασίες σχετικά με τα μελιτογόνα έντομα (πεύκου, ελάτης, βελανιδιάς κ.λπ.).
Επιπρόσθετα διοργανώνεται το 2ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μελισσοκομίας στις 10 Απριλίου 2010 στον ίδιο χώρο με συμμετοχή ελλήνων και ξένων επιστημόνων για θέματα που ενδιαφέρουν τη μελισσοκομία της Κρήτης.

Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), Αλσύλιο Αγροκη-πίου Χανιά. Επικοινωνία με Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου τηλ.: 2310 472983, fax: 2310 471939, thrasia@agro.auth.gr, www.honeydew-symposium.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.