Θερινές γιορτές μελιού ανά την Ελλάδα

Γιορτή Μελιού στα Πέρα Μέλανα

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Πέρα Μελάνων Νότιας Κυνουρίας «η Τσακωνιά» διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τη γιορτή μελιού την Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. Σας περιμένουμε να γευτούμε μελένιες λιχουδιές και να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική.

Γιορτή Μελιού στα Αφράτα Χανίων

Γιορτή μελιού διοργανώνει στις 2 Αυγούστου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφράτων στο Δημοτικό Σχολείο Αφράτων στις 21.00. Υπεύθυνος εκδήλωσης: Ρεθυμιωτάκης Δημήτρης, τηλ. επικοινωνίας: 6942668451

Γιορτή Μελιού και Σούμας στα Σιάννα Ρόδου

Ύστερα απο 10 επιτυχημένες εκδηλώσεις, με χαρά σας προσκαλούμε στην 11η γιορτή μελιού & σούμας, το Σάββατο 09 Αυγούστου 2014 στην πλατεία του χωριού. Καλεσμένος καλλιτέχνης, ο οποίος θα μας ταξιδέψει μουσικά με την λύρα του, την φωνή του, τα τραγούδια του και την ορχήστρα του, όπως εκείνο το μαγικό βράδυ που μας χάρισε τον Αύγουστο του 2011, ο Στέλιος Μπικάκης. Σημειώστε το στην ατζέντα σας, ελάτε να περάσουμε ακόμα μια γλυκιά και μεθυστική βραδιά και να απολαύσετε τα αγνά παραδοσιακά μας προϊόντα, το μέλι και την σούμα.

Γιορτή μελιού στο Έλος Χανίων

Γιορτή μελιού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου στο Έλος Χανίων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακό ξεμέλιασμα, παρουσίαση προϊόντων της κυψέλης και παραδοσιακών γλυκών με μέλι, αλλά και ομιλίες σχετικά με το μέλι και τα προβλήματα των μελισσοκόμων.

Σχολιάστε το άρθρο