«Αγνό μέλι» από την Κιμ Καρντάσιαν

Όχι, η διάσημη τηλεοπτική σταρ, Κιμ Καρντάσιαν δεν αποφάσισε να γίνει μελισσοκόμος. Απλώς, λάνσαρε το νέο της άρωμα Pure Honey με άγρια κηρύθρα, μέλι και τριαντάφυλλο. Η Καρντάσιαν δημιούργησε η ίδια το άρωμα σε συνεργασία με τον αρωματοποιό Claude Dir. Η ίδια δήλωσε ότι το άρωμα της αντιπροσωπεύει τη θηλυκότητα, είναι ζεστό και προκλητικό και ξεφεύγει από τα κλασικά λουλουδάτα αρώματα.

Η Καρντάσιαν συμμετείχε στην παραγωγή του αρώματος από την αρχή μέχρι το τελικό στάδιο. Και δεν παρέλειψε να προσθέσει στο σχεδιασμό του μπουκαλιού την απαραίτητη μελισσούλα!

Η παρασκευή καλλυντικών από μέλι και μελισσοκέρι είναι τόσο παλιά όσο και η ιστορία. Όσο για την αρωματοποιία, και εκεί το μέλι έχει κάνει αισθητή την παρουσία του με μια ιστορία που εκτείνεται από την επάλειψη των αρχαίων Αιγυπτίων με μέλι και κανέλα έως τη σύγχρονη παρασκευή αρωμάτων με συστατικό το μέλι που προσφέρει στο άρωμα μια γλυκιά, απαλή και ζεστή νότα, εξισορροπώντας τα υπόλοιπα συστατικά.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.